Waarom Vast Goed Events

Van inspireren tot aan organiseren is Vast Goed Events uw partner als het aankomt op goed georganiseerde zakelijke evenementen. Onze opdrachtgevers profiteren altijd van ons totaalconcept en hebben zelf weinig tot geen omkijken hebben naar het evenement. Samen met de onze doorgewinterde vakspecialisten en doelgerichte aanpak organiseren wij evenementen op niet-alledaagse locaties die impact creëren.


Kiezen voor Vast Goed Events betekent dat u profiteert van diverse voordelen;  

Organisatie in totaalconcept 

Het overbrengen van uw boodschap tijdens het evenement staat centraal bij Vast Goed Events. Met een uitgebreide voorbereiding gaan wij voor u op zoek naar een unieke manier waarbij uw boodschap tijdens het evenement op juiste wijze wordt verteld maar ook na het evenement blijft hangen bij uw publiek.

Het totaalconcept van Vast Goed Events biedt u ondersteuning op strategisch tot operationeel niveau binnen de organisatie van uw evenement. Van inspiratievolle brainstormsessies tot aan de juiste styling, van innoverende communicatiemiddelen tot de bijpassende catering, van meedenkende vakspecialisten tot aan de juiste locatie die voldoet aan uw wensen.

Na onze brainstormsessie maken wij direct een blueprint voor uw evenement op. Bij goedkeuring kan er een start kan worden gemaakt met de voorbereiding en invulling van uw evenement.

Een greep uit onze industriële locaties

Arnhems-fabrieksterrein-ima-waarom-vge
contactpagina01

Transparant: één vast aanspreekpunt 

Tijdens de gehele voorbereiding en uitvoering van uw evenement heeft u de beschikking over een vast aanspreekpunt vanuit Vast Goed Events. Samen met deze ervaren Eventmanager start u het brainstormtraject en begeleidt de Eventmanager u door de gehele organisatieproces van uw evenement. Ook tijdens het evenement is de Eventmanager aanwezig en vervult deze persoon de overkoepelende rol tussen u, de ondersteunende vakspecialisten en uw publiek.

Een goede samenwerking zorgt voor een beter resultaat. Daarom werkt Vast Goed Events graag op een transparante wijze. Tijdens het gehele proces is een duidelijke communicatie van groot belang. Zowel uw organisatie als Vast Goed Events is erbij gebaat om een geslaagd evenement te organiseren waar uw publiek nog lang over napraat. Laten wij daarom samen de uitdaging aangaan om het evenement voor u te organiseren wat baat heeft bij uw organisatie!

VGE-waarom-industrieel
Het oude pakhuis

Vakspecialisten met jaren ervaring

Samen met onze vakspecialisten dagen wij onszelf uit om ieder evenement op een creatieve wijze te laten slagen wat past bij uw boodschap en bedrijfsorganisatie. Elk eventconcept is verschillend en de steeds vernieuwende mogelijkheden zijn eindeloos binnen de eventbranche, maar door onze ervaring en tijdens onze brainstorm kunnen wij voor iedere opdrachtgever een evenement organiseren waarbij de juiste middelen worden ingezet en uw boodschap op passende wijze naar voren komt.

De juiste mensen op de juiste plek. Wij hebben onze vakspecialisten uitgekozen op basis van flexibiliteit, ervaring en hun toegevoegde waarde. In de voorbereiding zorgen wij samen voor het concept en de invulling van uw evenement en daarna betrekken wij de juiste partijen erbij zodat de uitvoering op een professionele manier plaatsvindt.

VGE-WAAROM-1
Melkfabriek Arnhem

Doelgericht impact creëren

Een boodschap uitdragen tijdens een evenement is pas geslaagd als uw publiek deze boodschap zowel tijdens als na het evenement oppakt en hier iets mee doet. Tijdens het evenement wordt het publiek meegenomen in een totaalbelevenis waarbij de impact van uw boodschap op uw gewenste manier naar voren komt. Maar op welke manieren kunt u dit allemaal doen en hoe weet u of het goed aangekomen is? Vast Goed Events weet daar wel raad mee.

VGE-NEW
evenementen-locaties-arnhem-vast-goed-events 1

Locaties: niet-alledaags industrieel en uniek

Vast Goed Events werkt samen met diverse locaties in Midden Nederland. In de voorbereiding van uw evenement worden diverse locaties voorgesteld die aansluiten op de invulling van uw evenementen. Bij veel evenementen wordt de locatie als eerste uitgekozen, waarbij het evenement vervolgens wordt aangepast op basis van deze locatie. Bij Vast Goed Events zoeken wij juist de locatie die een toegevoegde waarde heeft op uw evenement.

Wist u dat er veel leegstaande locaties in onze omgeving staan waarbij wij samen de gehele invulling van deze locatie op ons kunnen nemen? Deze industriële en monumentale locaties staan op diverse plekken; in de natuur, in de stad of aan het water met unieke uitzichten over de omgeving. Of heeft u juist een voorkeur voor bestaande evenementenlocaties of uw eigen bedrijfslocatie? Laat het ons weten en wij gaan graag de uitdaging aan om in deze locaties een unieke sfeer te creëren.

Daarom kiezen voor Vast Goed Events

 Totaalorganisatie: de complete organisatie 
 Transparant: één vast aanspreekpunt
 Vakspecialisten: met jarenlange ervaring
 Doelgericht: impact creëren
 Locaties: niet-alledaags industrieel en uniek

Klaar om bij het begin te beginnen, inspiratie op te doen en de mogelijkheden te bespreken? Wij altijd! De koffie zetten wij vast voor u klaar.

Ook úw vaste partner in events

Ook úw event willen wij boven alle verwachtingen uit laten stijgen! Daarom horen wij graag eens wat u zoekt en wat uw wensen zijn voor het volgende event dat u wilt organiseren. Diverse opdrachtgevers gingen u voor in een inspiratievolle brainstormsessie om hun wensen te realiseren in een daadwerkelijk evenement. Met een gestructureerde en professionele werkwijze helpen wij u in de voorbereiding en uitvoering.

Ieder evenement dat wij organiseren moet een zo groot mogelijk succes zijn. Altijd. Zonder uitzondering. Van kleine bedrijfsborrels tot aan grote congressen. Daarom werken wij alleen maar samen gerenommeerde vakspecialisten binnen de eventbranche. Events door Vast Goed Events zijn altijd 100%  tot in de puntjes. Lijkt het u iets om kennis te maken met onze manier van werken? Laat dan gerust een bericht achter, of bel of mail ons even.  

SAMEN EEN KEER

NEEM CONTACT OP

Verstuur

Bellen of e-mailen? 06 51 072 062 of info@vastgoedevents.com