Ook uw congresbureau

Daarom Vast Goed Events als congresbureau

 Totaalorganisatie: de complete organisatie 
 Transparant: één vast aanspreekpunt
 Vakspecialisten: met jarenlange ervaring
 Doelgericht: impact creëren
 Locaties: niet-alledaags industrieel en uniek

Congressen organiseren wij als congresbureau bij uitstek in alle soorten en maten. Maar waar begint u met de organisatie van een geslaagd congres? En hoe zet u de boodschap extra kracht bij zodat uw publiek geïnspireerd wordt? Noodzakelijk, anders hoeft u niet eens te beginnen met organiseren!

Wat de boodschap van uw congres ook mag zijn, Vast Goed Events heeft als congresbureau ruime ervaring met het organiseren van congressen op unieke en locaties.

Van inspiratie tot organisatie

Een congresbureau zoals Vast Goed Events weet dat congressen voornamelijk worden georganiseerd om informatie te communiceren aan klantrelaties en medewerkers. Daarbij is het in contact komen met en het vergroten van uw netwerk een belangrijk onderdeel. Een juiste voorbereiding waarin uw doel en boodschap wordt bepaald, waarbij de juiste vragen worden gesteld en het maken van de juiste keuzes zorgen voor een goede fundering voor de organisatie van uw congres. Daar hebben diverse factoren een grote invloed op. Vast Goed Events zorgt voor een congres dat past bij het imago van uw bedrijf en waarbij uw boodschap op een juiste manier naar voren komt. Niet voor niets noemen wij onszelf een congresbureau: een eventbureau welke gespecialiseerd is in het organiseren van congressen. 

 

Een geslaagde dag met ons als congresbureau

De totale invulling en uitstraling van een congres moet perfect zijn. Betrek een ervaren congresbureau in dit proces die weet hoe een congres gestructureerd wordt voorbereid en uitgevoerd. Essentieel! Want…. De goede bereikbaarheid van een passende congreslocatie, een dagvoorzitter en sprekers die de juiste noot raken, een interactief dagprogramma met bijpassende workshops, een aansluitende netwerkborrel met de juiste sfeer om nieuwe en bestaande klantrelaties te ontmoeten; allemaal succesfactoren die uw congres laten slagen. Alleen zo zet u uw boodschap extra kracht, inspiratie en motivatie bij. Voor een succesvol congres is er dus maar één congresbureau: Vast Goed Events!

Daarom kiezen voor Vast Goed Events als congresbureau

 Totaalorganisatie: de complete organisatie 
 Transparant: één vast aanspreekpunt
 Vakspecialisten: met jarenlange ervaring
 Doelgericht: impact creëren
 Locaties: niet-alledaags industrieel en uniek

Klaar om bij het begin te beginnen, inspiratie op te doen en de mogelijkheden te bespreken? Wij altijd! De koffie zetten wij vast voor u klaar.

Vaste partner voor congressen

Diverse opdrachtgevers klopten bij ons aan als congresbureau. Zij gingen u voor in een inspiratievolle brainstormsessie om hun wensen voor een congres te realiseren in een daadwerkelijk evenement. Met een gestructureerde en professionele werkwijze helpen wij u in de voorbereiding en uitvoering. Onze opdrachtgevers maken altijd gebruik van ons all-in totaalconcept, niet-alledaagse locaties, vakspecialisten en partners. Dát is het congresbureau waar u en uw organisatie echt bij gebaat zijn! 

Nu heeft u waarschijnlijk al wel een idee hoe uw perfecte event eruit moet komen te zien, maar mist u dit spil in het web die alles met elkaar verbindt. Lijkt het u iets om kennis te maken met ons congresbureau en onze manier van werken? Laat dan gerust een bericht achter, of bel of mail ons even.  

MAAK UW CONGRES

NEEM CONTACT OP

Verstuur

Bellen of e-mailen? 06 51 072 062 of info@vastgoedevents.com