Waarom een bedrijfsevenement organiseren

Wist u dat…

Beleving en experience is het belangrijkste touchpoint binnen marketing- en communicatietrajecten. 65% van de grote merken kan direct zaken doen met (nieuwe) klantrelaties door opgezette events!

Uit onderzoek blijkt dat consumenten een product of dienst beter begrijpen na een event. Dit in vergelijking tot dezelfde boodschap via televisie of print media.

Het organiseren van geslaagde evenementen geeft niet alleen een goed gevoel, maar het heeft ook een positieve impact op uw organisatie. Ze kunnen uw bedrijf een flinke boost geven, zowel wat betreft uw interne als externe communicatie.

Welke boodschap u ook wilt uitdragen en voor wie die boodschap dan ook is; het organiseren van een evenement biedt uitgelezen mogelijkheden om extra waarde te creëren. Zorg op een originele manier voor vernieuwde inzichten in uw bedrijf, creëer een ‘samen’-gevoel met uw werknemers of verras uw klantrelaties met inspirerende evenementen! Maar waarom zou u dat doen via Vast Goed Events?

Visie is de keyfactor bij events

Een juiste voorbereiding van een evenement is cruciaal voor het succes van een evenement. Het kan uw evenement maken of kraken. De tijd en aandacht om uw doel, wensen en eisen vast te stellen voor het evenement zijn keyfactoren bij het organisatieproces van ieder evenement. Want een evenement zonder visie en zonder een goed doordacht eventplan is gedoemd te mislukken.

 

Organiseren met Vast Goed Events

Vast Goed Events kent de impact die een evenement kan hebben als geen ander. Positieve impact creatie staat bij ons op de eerste plaats, ongeacht het doel en de boodschap die hierachter schuil gaan. Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van alle trends, do’s en dont’s om ook uw event tot een ongeëvenaard succes te maken.

Niet voor niets besteden wij veel aandacht aan een goed gestructureerde organisatie van uw evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsdiner van 100 personen, of een congres waar 2000 genodigden voor zijn; wij organiseren van z tot a. Beginnend bij de beoogde eindresultaten, alvorens wij een eerste inspiratie brainstormsessie inplannen.

Daarom kiezen voor Vast Goed Events

 Totaalorganisatie: de complete organisatie 
 Transparant: één vast aanspreekpunt
 Vakspecialisten: met jarenlange ervaring
 Doelgericht: impact creëren
 Locaties: niet-alledaags industrieel en uniek

Klaar om bij het begin te beginnen, inspiratie op te doen en de mogelijkheden te bespreken? Wij altijd! De koffie zetten wij vast voor u klaar.

Ook úw vaste partner in events

Ook úw event willen wij boven alle verwachtingen uit laten stijgen! Daarom horen wij graag eens wat u zoekt en wat uw wensen zijn voor het volgende event dat u wilt organiseren. Diverse opdrachtgevers gingen u voor in een inspiratievolle brainstormsessie om hun wensen te realiseren in een daadwerkelijk evenement. Met een gestructureerde en professionele werkwijze helpen wij u in de voorbereiding en uitvoering.

Ieder evenement dat wij organiseren moet een zo groot mogelijk succes zijn. Altijd. Zonder uitzondering. Van kleine bedrijfsborrels tot aan grote congressen. Daarom werken wij alleen maar samen gerenommeerde vakspecialisten binnen de eventbranche. Events door Vast Goed Events zijn altijd 100%  tot in de puntjes. Lijkt het u iets om kennis te maken met onze manier van werken? Laat dan gerust een bericht achter, of bel of mail ons even.  

SAMEN EEN KEER

NEEM CONTACT OP

Verstuur

Bellen of e-mailen? 06 51 072 062 of info@vastgoedevents.com