Jubileumfeest organiseren 

Daarom Vast Goed Events

 Totaalorganisatie: de complete organisatie 
 Transparant: één vast aanspreekpunt
 Vakspecialisten: met jarenlange ervaring
 Doelgericht: impact creëren
 Locaties: niet-alledaags industrieel en uniek

Proficiat met uw bedrijfsjubileum! 5, 10, 12.5, 25, 50 en natuurlijk 100 jarige jubileums.. Stuk voor stuk mijlpalen die best gevierd mogen worden. Hoe ver u daarin wilt gaan, is helemaal aan u. Maar misschien weet u niet precies wát er allemaal mogelijk is en wilt u wat ideeën opdoen. Dat begrijpen wij!  

Wij kunnen u de wereld aan inspiratie bieden in een eerste brainstormsessie. Geheel vrijblijvend. En als het eenmaal zo ver is, organiseren wij een jubileumfeest om nooit meer te vergeten.  

Terugblikken, vieren en vooruitkijken 

Een jubileumfeest is niet alleen een feest voor het moment, maar het betekent ook een uitzonderlijke prestatie van jaren hard werken. Samen met uw organisatie heeft u bergen werk verzet en heeft u een netwerk opgebouwd van klantrelaties die de prestaties van uw bedrijf verhogen. Vier daarom samen dit moment als teamprestatie en blik alvast vooruit naar al het moois wat er nog komen gaat. 

Om het jubileumfeest goed te kunnen vieren met uw collega’s en klantrelaties is een juiste voorbereiding essentieel. Een jubileum is op heel veel verschillende manieren te vieren; maar wat past bij uw organisatie? Hoe creëert u een jubileumfeest waarbij u een blijvende indruk achterlaat bij uw gasten? Let’s meet!

 

Wow factoren. Altijd. Ook voor u. 

De totale invulling en uitstraling van een jubileumfeest moet perfect zijn. Het organiseren van dit evenement kan een behoorlijke takenpakket met zich meebrengen. Vast Goed Events weet als ervaren eventpartner dit proces voor u te stroomlijnen en aan te vullen zodat uw jubileumfeest grandioos wordt. Ook na het evenement zijn er tal van mogelijkheden om de betrokkenheid van uw collega’s en klantrelaties aan uw organisatie te stimuleren.

Tijdens het organisatieproces worden de kernwaarden van uw bedrijf en bijbehorende wensen centraal gesteld. Vanuit hier ontwikkelen wij een partyplan en gaan aan de slag om een fantastische feestbeleving met vele WOW-factoren neer te zetten. Zo laten wij, samen met u, een blijvende en waardevolle indruk achter bij uw bezoekers.  

Daarom kiezen voor Vast Goed Events

 Totaalorganisatie: de complete organisatie 
 Transparant: één vast aanspreekpunt
 Vakspecialisten: met jarenlange ervaring
 Doelgericht: impact creëren
 Locaties: niet-alledaags industrieel en uniek

Klaar om bij het begin te beginnen, inspiratie op te doen en de mogelijkheden te bespreken? Wij altijd! De koffie zetten wij vast voor u klaar.

Vaste partner voor jubileumfeesten

Diverse opdrachtgevers gingen u voor in een inspiratievolle brainstormsessie om hun wensen voor het jubileumfeest te realiseren in een daadwerkelijk evenement. Met een gestructureerde en professionele werkwijze helpen wij u in de voorbereiding en uitvoering.

Onze opdrachtgevers maken altijd gebruik van ons totaalconcept, niet-alledaagse locaties, vakspecialisten en partners. Graag komen wij vrijblijvend langs om te brainstormen over uw volgende jubileumfeest.

MAAK UW JUBILEUMFEEST

NEEM CONTACT OP

Verstuur

Bellen of e-mailen? 06 51 072 062 of info@vastgoedevents.com