Personeelsfeesten

Daarom Vast Goed Events voor personeelsfeesten

 Totaalorganisatie: de complete organisatie 
 Transparant: één vast aanspreekpunt
 Vakspecialisten: met jarenlange ervaring
 Doelgericht: impact creëren
 Locaties: niet-alledaags industrieel en uniek

Uw jaarlijks terugkerende personeelsfeest komt er weer aan.. Leuk, maar altijd zo ‘standaard’? Toe aan iets nieuws en unieks!? Tijd om een uniek feest met een grote WOW factor te gaan beleven! Samen organiseren we een uniek en grandioos personeelsfeest!

Uw personeel zetten we extra in het zonnetje met een grandioos feest!! Ja, omdat zij uw belangrijkste assets zijn en ze dat verdienen! Met jarenlange ervaring en een geweldig aanbod van industriële locaties, artiesten en sfeerbeleving zorgen wij voor een fantastisch personeelsfeest waarover nog tijden wordt nagepraat.

Creatieve personeelsfeesten met grote WOW-factor!

Samen met u stellen wij een uitgebreid partyplan op voor een geslaagd personeelsfeest! Hierbij laten we beleving, creativiteit en entertainment perfect samenkomen. Uw personeel of gasten worden tijdens het gehele personeelsfeest vermaakt met energievolle optredens, spectaculaire lichtshows, sfeervolle acts en natuurlijke heerlijke dranken en lekkernijen! Laat het feestgevoel al beginnen bij de uitnodiging met een unieke trigger en creëer een fantastisch ‘wij’-gevoel. Op het feest staat een ding centraal; Work hard, party hard!

 

Aan de slag met uw personeelsfeest voor unieke belevingen

Vanaf het eerste moment heeft u bij ons de beschikking over een ervaren eventpartner die zorgt voor de organisatie van uw feest. Samen met uw wensen en eisen wordt het feest gestructureerd voorbereid. Allemaal in een eerste brainstorm, geheel vrijblijvend. Van uitnodigingen en groepsvervoer tot aan feestlocatie, entertainment en beleving. Aan alles wordt gedacht om uw feest succesvol te laten verlopen en waarbij u zelf 100% kunt meegenieten van het personeelsfeest. Waarom u een personeelfeest organiseert? Lees het hier!

Daarom kiezen voor Vast Goed Events voor uw personeelsfeest

 Totaalorganisatie: de complete organisatie 
 Transparant: één vast aanspreekpunt
 Vakspecialisten: met jarenlange ervaring
 Doelgericht: impact creëren
 Locaties: niet-alledaags industrieel en uniek

Klaar om bij het begin te beginnen, inspiratie op te doen en de mogelijkheden te bespreken? Wij altijd! De koffie zetten wij vast voor u klaar.

Uw vaste partner voor personeelsfeesten

Diverse opdrachtgevers gingen u voor in een inspiratievolle brainstormsessie om hun wensen voor het personeelsfeest te realiseren in een daadwerkelijk evenement. Met een gestructureerde en professionele werkwijze helpen wij u in de voorbereiding en uitvoering.

Onze opdrachtgevers maken altijd gebruik van ons totaalconcept, niet-alledaagse industriële locaties, vakspecialisten en partners. Graag komen wij vrijblijvend langs om te brainstormen over uw volgende personeelsfeest.

MAAK UW PERSONEELSFEEST

NEEM CONTACT OP

Verstuur

Bellen of e-mailen? 06 51 072 062 of info@vastgoedevents.com