Bedrijfsdiners

Daarom Vast Goed Events

 Totaalorganisatie: de complete organisatie 
 Transparant: één vast aanspreekpunt
 Vakspecialisten: met jarenlange ervaring
 Doelgericht: impact creëren
 Locaties: niet-alledaags industrieel en uniek

Organiseert u een eindejaarsdiner of de jaarlijkse BBQ voor uw collega’s? Maar wilt u het deze keer net even anders? Niet ieder jaar hetzelfde dinerbuffet op dezelfde locatie in dezelfde sfeer? Verandering is binnen handbereik! Wellicht een uitdaging voor u, maar voor Vast Goed Events gesneden koek

Wij gaan graag aan de slag en realiseren uw wensen op een unieke & delicieuze manier! Daarbij dragen wij voor alles zorg – tot in de puntjes. Van locatie tot catering en van de decoratie tot het personeel. Het enigste wat u doet is uw wensen aangeven. 

Nieuwe concepten, nieuwe smaaksensaties

Op het gebied van eten en drinken zijn de mogelijkheden eindeloos, waardoor wij zien dat men soms door het bomen het bos niet meer ziet. Hierdoor wordt vaak voor hetzelfde vertrouwde diner gekozen. Maar waarom geen nieuwe dinermogelijkheden proberen en meegaan met de trends en ontwikkelingen van deze tijd. Omdat “nieuw” onzekerheid met zich meebrengt soms? Voor Vast Goed Events niet, u zal smullen van onze ervaring.

 

Eindeloze mogelijkheden

Een minifestival met verschillende foodtrucks en talloze versbereide gerechtjes bijvoorbeeld? Of een walking diner waarbij de koks tussen het aanwezige publiek staan om u te laten genieten van live cooking? Maar natuurlijk kunnen traditionele sitdown diners u en uw relaties ook versteld doen staan. Zeker indien dit gecombineerd wordt met een stijlvolle locatie en een live optreden van een jazz-muzikant. Alles is mogelijk! 

 

Kookworkshops als teambuilding activiteit 

Zelf de handen uit de mouwen steken? Wilt u uw grillvaardigheden verfijnen én uw contacten met collega’s of relaties versterken? Onder begeleiding van onze chef en koks gaat u de lekkerste gerechten bereiden in een prettige sfeer. En na inspanning volgt ontspanning. Geniet samen van deze gerechten met een heerlijk biertje of glas wijn. Perfect voor teambuilding tussen collega’s waarbij samenwerking en wederzijds vertrouwen een grote rol spelen!

Daarom kiezen voor Vast Goed Events

 Totaalorganisatie: de complete organisatie 
 Transparant: één vast aanspreekpunt
 Vakspecialisten: met jarenlange ervaring
 Doelgericht: impact creëren
 Locaties: niet-alledaags industrieel en uniek

Klaar om bij het begin te beginnen, inspiratie op te doen en de mogelijkheden te bespreken? Wij altijd! De koffie zetten wij vast voor u klaar.

Uw vaste partner voor bedrijfsdiners

Vast Goed Events staat voor stijlvolle diners van hoogwaardige kwaliteit en met alles erop en eraan. Uit ons ruime aanbod van binnen- en buitenlocaties, sfeervolle decoraties, topklasse entertainment en exclusieve catering zorgen wij voor unieke bedrijfsdiners waarvan u alleen maar kunt genieten. 

Diverse opdrachtgevers gingen u voor en bespraken hun wensen voor het laten organiseren van unieke bedrijfsdiners. Met een gestructureerde en professionele werkwijze helpen wij u in de voorbereiding en uitvoering. Onze opdrachtgevers maken altijd gebruik van ons all-in totaalconcept, niet-alledaagse locaties, vakspecialisten en partners. Iets voor u? Schroom dan niet om contact op te nemen. 

MAAK UW BEDRIJFSDINERS

NEEM CONTACT OP

Verstuur

Bellen of e-mailen? 06 51 072 062 of info@vastgoedevents.com