Diensten & wat wij doen

Het organiseren van een zakelijke evenement is een buitengewoon geschikt communicatie- en marketingmiddel om uw boodschap door te geven aan uw collega’s, netwerk van klantrelaties en potentiële klanten. Wat uw doel en de boodschap ook is; een event zet dit extra kracht bij!

Maar het organiseren van een evenement waarbij impact creatie, imago versterking of loyaliteit verhoging hét doel zijn, vergt een goede voorbereiding en aanpak. Het inzetten van een juiste eventpartner kan hierin van onschatbare waarde zijn. Vast Goed Events creëert concepten en voert deze vervolgens in totaalconcept uit, ook voor u!

Wij staan klaar voor uw

Geslaagde evenementen organiseren 

Over wat wij doen, kunnen we heel kort zijn: geslaagde evenementen organiseren! Maar voor elke type event is de voorbereiding essentieel om uw boodschap op een juiste manier over te dragen aan uw publiek. Om een geslaagd evenementen te kunnen organiseren is tijd en energie nodig. Van het opstellen van uw wensen in een passend eventconcept, het zoeken naar een juiste locatie en bijbehorende faciliteiten tot de creatieve invulling en uitvoering van uw evenement. Diverse factoren zijn bepalend of uw boodschap goed overkomt op uw publiek. U wilt tenslotte investeren in een geslaagd evenement, maar het moet ook passend zijn bij de reputatie en het imago van uw organisatie. 

 

Inhoudelijk sterk

Bij ons staan uw doelstellingen en de boodschap altijd op de eerste plaats. We beginnen op inhoudsniveau en gaan dieper in het beoogde resultaat van het event. Welke type event dit ook is. Op deze manier werken we, samen met gerenommeerde partners zoals communicatiebureaus, toe naar een blueprint voor uw event. Alleen zo kunnen wij een succesvol evenement organiseren en garanderen. Pas als alles tot in de puntjes voorbereid is gaan wij over de productie.   

 

Uitvoerend daadkrachtig

Nadat we het voorstel c.q. de blueprint hebben opgesteld werken wij toe naar het moment suprême en schakelen hierbij ook onze vaste partners in. Het verdiepingsniveau uit de eerste fases maakt plaats voor aansturing in de breedte. Locaties, stylisten, cateraars, technici en live performers.. Ons grote en diverse netwerk met vakspecialisten schakelen wij in om in alle faciliteiten te voorzien. Vast Goed Events zorgt voor de gehele coördinatie van uw event. Van begin tot eind. Transparant en altijd met één vast aanspreekpunt.   

Wij staan klaar voor uw

Daarom kiezen voor Vast Goed Events

 Totaalorganisatie: de complete organisatie 
 Transparant: één vast aanspreekpunt
 Vakspecialisten: met jarenlange ervaring
 Doelgericht: impact creëren
 Locaties: niet-alledaags industrieel en uniek

Klaar om bij het begin te beginnen, inspiratie op te doen en de mogelijkheden te bespreken? Wij altijd! De koffie zetten wij vast voor u klaar.

Ook úw vaste partner in events

Ook úw event willen wij boven alle verwachtingen uit laten stijgen! Daarom horen wij graag eens wat u zoekt en wat uw wensen zijn voor het volgende event dat u wilt organiseren. Diverse opdrachtgevers gingen u voor in een inspiratievolle brainstormsessie om hun wensen voor het personeelsfeest te realiseren in een daadwerkelijk evenement. Met een gestructureerde en professionele werkwijze helpen wij u in de voorbereiding en uitvoering.

Ieder evenement dat wij organiseren moet een zo groot mogelijk succes zijn. Altijd. Zonder uitzondering. Van kleine bedrijfsborrels tot aan grote congressen. Daarom werken wij alleen maar samen gerenommeerde vakspecialisten binnen de eventbranche. Events door Vast Goed Events zijn altijd 100% tot in de puntjes. Lijkt het u iets om kennis te maken met onze manier van werken? Laat dan gerust een bericht achter, of bel of mail ons even.  

SAMEN EEN KEER

NEEM CONTACT OP

Verstuur

Bellen of e-mailen? 06 51 072 062 of info@vastgoedevents.com