Bedrijfsborrels

Daarom Vast Goed Events

 Totaalorganisatie: de complete organisatie 
 Transparant: één vast aanspreekpunt
 Vakspecialisten: met jarenlange ervaring
 Doelgericht: impact creëren
 Locaties: niet-alledaags industrieel en uniek

Borrel met uw collega’s, informele contactmomenten met uw collega’s en klantrelaties, intiem de werkweek doorspreken of juist een korte serieuze noot tijdens de borrel voor het volgende kwartaal; het kan allemaal op de bedrijfsborrel.

Hoe u het ook in gedachten heeft, Vast Goed Events helpt u met de juiste invulling. Alles kan, niets is ons te gek. Flink uitpakken? Combineer uw borrel dan met een teambuilding activiteit. Wij brainstormen graag over de mogelijkheden!

Aangenaam borrelen in een intieme sfeer

Het bevordert de teamspirit en eenheid binnen uw bedrijf, waarbij een goed georganiseerde ook een goede PR kan zijn voor uw bedrijf. Wie wil nu niet werken bij een bedrijf die zijn personeel beloont met gezellige bedrijfsborrels? De borrels kunnen uiteraard ook ingezet worden om relaties met klanten te onderhouden in een gemoedelijke sfeer en om potentiële klanten warm te maken voor uw bedrijf. Een haringparty, nieuwjaarsborrel of de jaarlijkse zomerse borrel net voor de zomervakantie zijn een geschikte moment om uw relaties te ontmoeten.

 

Combineer uw bedrijfsborrel met extra teambuilding of een diner 

De borrel uitbreiden met interactieve teambuilding activiteiten of een (in)formeel diner? Geen probleem! Met onze vakspecialisten creëren wij een onvergetelijke teamuitje met binnen- en/of buitenactiviteiten waarbij u samen met collega’s en klantrelaties actief bezig bent. Ideaal voor het creëren van een teamgevoel en het optimaliseren van de relatie met uw klantrelaties. Heel erg leuk bovendien!

Na de borrel genieten van heerlijke gerechten in een formeel sitdown dinner of liever een informele Walking Dinner of BBQ met live cooking? Onze koks laten u met passie genieten van verrassende creaties en kwalitatieve streekproducten.

Daarom kiezen voor Vast Goed Events

 Totaalorganisatie: de complete organisatie 
 Transparant: één vast aanspreekpunt
 Vakspecialisten: met jarenlange ervaring
 Doelgericht: impact creëren
 Locaties: niet-alledaags industrieel en uniek

Klaar om bij het begin te beginnen, inspiratie op te doen en de mogelijkheden te bespreken? Wij altijd! De koffie zetten wij vast voor u klaar.

Uw vaste partner voor bedrijfsborrels

Bij Vast Goed Events kunt u rekenen op een geslaagde borrel. Wilt u een gezellige informele borrel met collega’s die net even anders mag zijn dan de voorgaande borrels of een formelere relatieborrel waarbij flink uitgepakt mag worden; alles is mogelijk. Van een ruim aanbod van binnen- en buitenlocaties, sfeervolle aankleding en een flinke dosis entertainment en exclusieve catering zorgen wij voor unieke borrels waarvan u alleen maar kunt genieten.

Vast Goed Events heeft jarenlange ervaring het organiseren van geslaagde bedrijfsborrels, bedrijfsuitjes en relatieborrels. Ons netwerk van locaties en de juiste partners zorgen voor een geslaagde combinatie in de organisatie van uw feestelijke gelegenheid. Samen eens brainstormen, net zoals wij deden met andere opdrachtgevers?

MAAK UW BEDRIJFSBORRELS

NEEM CONTACT OP

Verstuur

Bellen of e-mailen? 06 51 072 062 of info@vastgoedevents.com