Inspiratiedag organiseren

Daarom Vast Goed Events

 Totaalorganisatie: de complete organisatie 
 Transparant: één vast aanspreekpunt
 Vakspecialisten: met jarenlange ervaring
 Doelgericht: impact creëren
 Locaties: niet-alledaags industrieel en uniek

Wilt u een (meerdaags) inspiratie event organiseren waarbij uw collega’s of klantennetwerk ook echt geprikkeld worden? Een event met de juiste invulling en WOW factor: van gastsprekers met inspirerende verhalen waarmee uw publiek zich kan identificeren tot interactieve workshops waarbij de laatste trends en ontwikkelingen centraal staan zijn.

Vast Goed Events biedt u de wereld aan inspiratie. Alles is mogelijk. Van een inspiratiedag tot een meerdaags event, waarbij wij zelfs zorgdragen voor hotelovernachtingen en avondprogramma’s. Let’s meet!

Beleef, ervaar & ontdek samen nieuwe mogelijkheden

Stilstand is achteruitgang. Een Inspiratie Event waarbij interactie, innovatie en het eigenhandig ervaren van nieuwe producten en diensten centraal staat, zorgt voor vernieuwende inzichten en betrokkenheid bij uw werknemers of klantennetwerk. Met een verrassend begin, out-of-the-box belevingen en korte inspiratiesessies kunt u op een unieke manier een inspirerende dag tegemoet gaan.

 

Innoverende communicatiemiddelen voor een unieke boodschap 

De invulling van uw inspiratie event is key. Het organiseren van dit evenement neemt een behoorlijk takenpakket met zich mee. Vast Goed Events neemt alles op zich, maar zit wel vol nieuwe en innovatieve ideeën. Werkt u bijvoorbeeld voor een IT-bedrijf? Dan kan het heel treffend zijn om niet met traditionele toegangskaarten te werken, maar juist op basis van gezichtsherkenning! Uw bezoekers zullen versteld staan. Of wat te denken aan het creëren van ultieme brainstorm subgroepen door middel van perfect op elkaar afgestemde individuele kwaliteiten. Alles is mogelijk, maar wij laten graag alle opties open en kiezen voor de middelen waarmee uw boodschap perfect wordt uitgedragen!

 

Tipjes van de sluier voor inspiratie

1]

Plan uw Inspiratie Event op een niet voor hand liggende locatie; op een locatie waarbij u niet wordt begrensd in de mogelijkheden. The sky is the limit!

2]

Zorg voor interactie vanaf het begin; ontvang uw gasten met een korte workshop of zorg voor een out of het box beleving bij de ingang.

3]

Organiseer korte inspiratiesessies van gastsprekers in een unieke omgeving waarbij het niet altijd op branche gerelateerde onderwerpen gaat.

Daarom kiezen voor Vast Goed Events

 Totaalorganisatie: de complete organisatie 
 Transparant: één vast aanspreekpunt
 Vakspecialisten: met jarenlange ervaring
 Doelgericht: impact creëren
 Locaties: niet-alledaags industrieel en uniek

Klaar om bij het begin te beginnen, inspiratie op te doen en de mogelijkheden te bespreken? Wij altijd! De koffie zetten wij vast voor u klaar.

Uw vaste partner voor inspiratiedagen

Diverse opdrachtgevers gingen u voor in een inspiratievolle brainstormsessie om hun wensen voor een inspiratiedag te realiseren in een daadwerkelijk evenement. Met een gestructureerde en professionele werkwijze helpen wij u in de voorbereiding en uitvoering. Onze opdrachtgevers maken altijd gebruik van ons all-in totaalconcept, niet-alledaagse locaties, vakspecialisten en partners. 

Nu heeft u waarschijnlijk al wel een idee hoe uw perfecte event eruit moet komen te zien, maar mist u dit spil in het web die alles met elkaar verbindt. Lijkt het u iets om kennis te maken met onze manier van werken? Laat dan gerust een bericht achter, of bel of mail ons even.  

MAAK UW INSPIRATIEDAGEN

NEEM CONTACT OP

Verstuur

Bellen of e-mailen? 06 51 072 062 of info@vastgoedevents.com