Kick Off events

Daarom Vast Goed Events

 Totaalorganisatie: de complete organisatie 
 Transparant: één vast aanspreekpunt
 Vakspecialisten: met jarenlange ervaring
 Doelgericht: impact creëren
 Locaties: niet-alledaags industrieel en uniek

Een goed begin is het halve werk. Dit geldt zeker voor uw Kick Off evenement. Wilt u een goede start maken met nieuwe doelstellingen, visie of strategie? Dan is een Kick Off een juiste stap om uw publiek hiermee kennis te laten maken! 

Een eerste indruk is blijvend waardoor uw boodschap direct moet aanslaan bij uw publiek. Maar hoe zorgt u ervoor dat dit op een juiste manier gebeurt? Let’s meet!

Out of the box, maar wel to the point

De juiste boodschap op de juiste manier overbrengen. Met korte presentaties die de kern weten te raken, gastsprekers met inspirerende verhalen waarmee uw publiek zichzelf kan identificeren, interactieve lezingen waarbij de laatste trends en ontwikkelingen centraal staan activeert u uw publiek. Denk out-of-the-box in de invulling van het programma, maar wees ook duidelijk in de boodschap die u wilt meegeven.

Naast het overbrengen van een goede boodschap, is bij een Kick Off evenement de betrokkenheid van uw publiek zeer belangrijk. Actieve betrokkenheid zorgt ervoor dat er een eenheid is binnen uw bedrijf en uw medewerkers enthousiast worden in het nieuwe idee.  

 

Motivatie- en inspiratietechnieken voor Kick-Offs

Achteroverleunend een lange presentatie aanhoren waarbij de nieuwe doelstellingen voor volgend jaar worden uitgelegd.. Het is niet meer van deze tijd. Het werkt ook niet. Wat wél werkt is een spetterende opening waarbij de aandacht van uw publiek direct 100% is. Wat ook motiveert en enthousiasmerend werkt is een creatieve invulling van het dagprogramma. Bijvoorbeeld door in (kleine) subgroepen actief bezig te gaan met nieuwe materie en te brainstormen over nieuwe doelstellingen en/of opdrachten. Vast Goed Events kent, samen met haar specialistische partners, vele technieken die zorgen voor focus! Alleen zó kan een Kick Off Event een succes worden.  

Daarom kiezen voor Vast Goed Events

 Totaalorganisatie: de complete organisatie 
 Transparant: één vast aanspreekpunt
 Vakspecialisten: met jarenlange ervaring
 Doelgericht: impact creëren
 Locaties: niet-alledaags industrieel en uniek

Klaar om bij het begin te beginnen, inspiratie op te doen en de mogelijkheden te bespreken? Wij altijd! De koffie zetten wij vast voor u klaar.

Uw vaste partner voor uw kick-off event 

Om een succesvol Kick Off evenement te organiseren, neemt Vast Goed Events uw boodschap daarom zeer serieus. Uw boodschap is belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijf en daarom wordt alles op alles gezet om dit geslaagd aan uw personeel over te laten komen.

Wilt u dit in plenaire sessies realiseren of met sessies waarbij wij met u eens out-of-the-box gaan? U geeft aan welke boodschap u graag wilt overbrengen, Vast Goed Events zorgt ervoor dat dit gerealiseerd wordt; van idee tot uitvoering.

MAAK UW KICK-OFF EVENT

NEEM CONTACT OP

Verstuur

Bellen of e-mailen? 06 51 072 062 of info@vastgoedevents.com