Hoe wij werken

Daarom Vast Goed Events

 Totaalorganisatie: de complete organisatie 
 Transparant: één vast aanspreekpunt
 Vakspecialisten: met jarenlange ervaring
 Doelgericht: impact creëren
 Locaties: niet-alledaags industrieel en uniek

Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken. Daarom kan het al snel zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. 

U wilt zich helemaal niet bezighouden met de complete organisatie, tot in de kleinste details. U wilt juist volledig kunnen toewerken naar het uiteindelijke doel van het evenement. Impact creatie! Dat vergt iedere keer weer een doordacht en uniek stappenplan.. Vaak hanteert Vast Goed Events de volgende werkwijze: 

1]

Visie & Brainstorm
Wij beginnen bij het begin. En dat is eigenlijk het eind. Namelijk het gewenste resultaat en de boodschap die u wilt gaan overbrengen. Door deze samen helder voor ogen te krijgen, kunnen we naar het doel van uw event toewerken. 
Wensen en eisen afstemmen en eerste ideeën uitwisselen ter inspiratie. Een eerste brainstorm is natuurlijk altijd vrijblijvend.

2]

Voorstel & Blueprint 
Als blijkt dat Vast Goed Events van toegevoegde waarde kan zijn voor uw evenement én we een idee hebben van uw wensen en eisen, dan kunnen wij aan het werk! We betrekken onze vaste partners en vakspecialisten bij het proces en leggen u een aantal inspirerende locaties voor. In deze offerte-fase concretiseren wij uw event en leggen alles vast in een blueprint; de leidraad voor uw aanstaande event! 

3]

Uitvoering Evenement 
Na de totstandkoming van een samenwerkingsovereenkomst kan het echte werk voor ons gaan beginnen.. Alle voorbereidingen worden nu werkelijkheid! Alle betrokken partijen, leveranciers en natuurlijk uw bezoekers staan klaar om het evenement te betreden en succesvol te laten verlopen. Tijdens het evenement is ook uw vaste aanspreekpunt natuurlijk aanwezig.  

4]

Evaluatie & Resultaten
Bijgekomen van het event? Dan gaan we samen met u én uw bezoekers evalueren. Want ook na het evenement is het creëren van impact nog aan de orde. Maar bovenal is dit hét moment om de resultaten te meten. Is het doel bereikt? Welke impact heeft uw event gehad? Is de cirkel rond? Met meetbare cijfers maken wij het succes van uw evenement inzichtelijk! 

Daarom kiezen voor Vast Goed Events

 Totaalorganisatie: de complete organisatie 
 Transparant: één vast aanspreekpunt
 Vakspecialisten: met jarenlange ervaring
 Doelgericht: impact creëren
 Locaties: niet-alledaags industrieel en uniek

Klaar om bij het begin te beginnen, inspiratie op te doen en de mogelijkheden te bespreken? Wij altijd! De koffie zetten wij vast voor u klaar.

Onuitwisbare indrukken achterlaten

U ziet het al helemaal voor zich.. Bezoekers die op het terrein van uw evenement arriveren, overweldigd raken door het industriële decor, zich eenvoudig aanmelden, een vers sapje nuttigen bij de horeca corner en zich vervolgens laten inspireren in een subruimte door een bekende spreker. En dan, als het evenement is afgelopen, naar huis gaan met een onuitwisbaar goede indruk van uw organisatie. U weet nu hoe wij een evenement organiseren. Maar weet u ook al waarom evenementen een belangrijke marketingtool zijn? Lees het hier.

Nu heeft u waarschijnlijk al wel een idee hoe uw perfecte event eruit moet komen te zien, maar mist u dit spil in het web die alles met elkaar verbindt. Lijkt het u iets om kennis te maken met onze manier van werken? Laat dan gerust een bericht achter, of bel of mail ons even.  

MAAK UW EVENEMENT

NEEM CONTACT OP

Verstuur

Bel 06 51 072 062 of mail info@vastgoedevents.com voor meer informatie