Bedrijfsborrel organiseren

Wilt u een gezellige informele bedrijfsborrel organiseren met collega’s? Een borrel die net even anders mag zijn dan de voorgaande borrels? Of liever een formelere relatieborrel waarbij flink uitgepakt mag worden; alles is mogelijk. We hebben een ruim aanbod van locaties compleet met sfeervolle aankleding en exclusieve hapjes en drankjes. Allemaal standaard inbegrepen in ons aanbod. Unieke borrels waarvan u en uw gasten alleen maar kunt genieten.

Vast Goed Events heeft jarenlange ervaring het organiseren van geslaagde bedrijfsborrels, bedrijfsuitjes en relatieborrels. Ons netwerk van locaties en de juiste partners zorgen voor een geslaafde combinatie in de organisatie van uw feestelijke gelegenheid.

Onze bedrijfsborrels in het kort

 • Bedrijfsborrels van 100 tot 2000 personen
 • 8+ locaties in Midden Nederland
 • Exclusief en tot in de puntjes verzorgd
 • Zelf geen zorgen. Al uw werk uit handen.
 • Altijd in totaalconcept
 • Een bedrijfsborrel voor €60 per persoon
Vanaf €60 p.p. een perfect verzorgde bedrijfsborrel organiseren

Om uw bedrijfsborrel te kunnen organiseren, geeft u slechts uw wensen door. Ook op onze bedrijfsborrels  passen wij een totaalconcept toe. Alles bij de prijs inbegrepen (€60 p.p.) om uw bedrijfsborrel geslaagd te maken!

Altijd inbegrepen

 • Locatie; kies uw favoriete borrellocatie
 • 1 vaste contactpersoon & gastvrij horeca personeel
 • Onbeperkt borrels & bites voor iedereen
 • Interieur en decoraties afgestemd op uw gewenste stijl
 • Techniek & live performances compleet afgestemd
 • Uitnodigingen op maat gemaakt voor uw bezoekers

Bedrijfsborrels voor iedere gelegenheid

Borrelen met uw collega’s, informele contactmomenten met andere afdelingen, intiem de werkweek doorspreken of juist een korte serieuze noot tijdens de borrel voor het volgende kwartaal; het kan allemaal op de bedrijfsborrel. Het bevordert de teamspirit en eenheid binnen uw bedrijf. Het kan tevens goede PR zijn voor uw bedrijf. Wie wil nu niet werken bij een bedrijf die zijn personeel beloont met gezellige bedrijfsborrels.

Maar ook om relaties met (potentiële) klanten op te warmen zijn borrels perfect. Haringparty’s, nieuwjaarsborrels of jaarlijkse zomerse borrels net voor de zomervakantie zijn een geschikte moment om uw relaties te ontmoeten. De gehele organisatie van uw bedrijfsborrel nemen wij voor u uit handen.

Unieke locaties voor uw bedrijfsborrel in Midden Nederland

Bedrijfsborrel organiseren in Arnhem
Bedrijfsborrel in Zutphen organiseren\

Bedrijfsborrels via Vast Goed Events beginnen met het kiezen van een passende locatie. Een essentieel onderdeel voor een fijne bedrijfsborrel. Niet alleen een goede bereikbaarheid per auto is belangrijk, een makkelijke bereikbaarheid per OV is minstens zo belangrijk. U wilt tenslotte wel wat kunnen drinken.

Daarnaast zijn de setting en de ambiance uitermate belangrijk. Zoekt u het monumentaal, industrieel of kerkelijk? Dat kan allemaal. U kiest, wij verzorgen! Onze eventlocaties bevinden zich in de regio’s Arnhem, Apeldoorn, Zutphen en Utrecht. Kant-en-klare eventlocaties, of lege fabriekshallen. Voor iedere borrel halen wij alles uit de kast!

MAAK UW BEDRIJFSBORREL

NEEM CONTACT OP

Offerte aanvragen

Bel 06 51 072 062 of mail ons op info@vastgoedevents.com voor meer informatie