Kick-off event organiseren

Wilt u een nieuwe doelen voor het jaar 2018 presenteren aan uw personeel of aandeelhouders? Of gaat er een nieuw product gelanceerd worden? Organiseer dan een Kick-off evenement met inspirerende presentaties op locaties met settings die minstens zo inspirerend zijn. Want wij nemen uw boodschap serieus! Datzelfde geldt voor de betrokkenheid van uw publiek. Want als alle neuzen dezelfde kant opstaan, kunnen doelen voor het nieuwe jaar eerder behaald worden.

Kick-off events georganiseerd door Vast Goed Events zijn een unieke belevenis. U krijgt de beschikking over een unieke locatie, een professioneel team en een compleet verzorgd event. Food, drinks, decoraties… Aan alles is gedacht. Zelfs aan op maat gemaakte uitnodigingen voor uw publiek.

Onze kick-offs in het kort

 • Kick-offs van 100 tot 2000 personen
 • 8+ locaties in Midden Nederland
 • Exclusief en tot in de puntjes verzorgd
 • Zelf geen zorgen. Al uw werk uit handen.
 • Altijd in totaalconcept
 • Een Kick-off voor €100 per persoon
Voor €100 p.p. een grandioos kick-off event organiseren

Een kick-off event. Dat betekent een aankondiging of productlancering. Een goede indruk maakt u maar één keer! Daarom bieden wij een totaalconcept. Hiermee organiseert u al vanaf €100 p.p. een goed georganiseerd kick-off evenement.

Altijd inbegrepen

 • Locatie; kies de meest geschikte locatie
 • 1 vaste contactpersoon & gastvrij horeca personeel
 • Basis interieur afgestemd op uw gewenste stijl
 • Technische middelen afgestemd op de groepsgrootte
 • All-in arrangement eten & drinken. Onbeperkt genieten
 • Uitnodigingen op maat aan bezoekers van uw kick-off

Hoe organiseert Vast Goed Events uw kick-off event?

Wij dragen zorg voor de totale organisatie van uw Kick-off evenement. Dat begint met een locatie naar keuze. Al onze locaties zijn inzetbaar. Natuurlijk denken wij ook aan alle benodigde faciliteiten zoals microfoons, beamers, decors en hert geluid. Maar ook uiterst smaakvolle catering, geserveerd door gastvrij horecapersoneel en stijlvolle decoraties door professionele stylisten zijn inbegrepen. U hoeft zich nergens om te bekommeren.

Met ons totaalconcept, een breed netwerk en jarenlange ervaring van onze Eventmanagers kunt u uw Kick-off event met een gerust hart tegemoet gaan!

Kick off evenement locatie in arnhem
Locatie voor uw kick off event in Arnhem. Gelegen in Midden Nederland
Industriele locatie voor uw kick off evenement

Unieke locaties in Midden Nederland

Organiseert u een kick-off event via Vast Goed Events, dan begint dat met kiezen van een passende locatie. Want daar valt of staat uw kick-off event mee. Niet alleen een goede bereikbaarheid per auto en OV is belangrijk, ook de faciliteiten in en rondom de locatie zijn uitermate van belang. Denk aan de hoeveelheid ruimtes en hun capaciteit, of aan de aanwezigheid van basisvoorzieningen zoals parkeerruimtes, toiletten en WiFi. Al onze locaties zijn standaard voorzien van dergelijke voorzieningen.

Daarnaast zijn de setting en de ambiance uitermate belangrijk. Zoekt u het monumentaal, industrieel of kerkelijk? Dat kan, ze zijn standaard opgenomen in ons aanbod. Onze eventlocaties bevinden zich in de regio’s Arnhem, Apeldoorn, Zutphen en Utrecht. Kant-en-klare eventlocaties, of lege fabriekshallen. Maar maakt geen zorgen; iedere eventocatie krijgt een top uitstraling.

MAAK UW KICK-OFF EVENT

NEEM CONTACT OP

Offerte aanvragen

Bel 06 51 072 062 of mail ons op info@vastgoedevents.com voor meer informatie