Bedrijfsfeest organiseren

Waar hard gewerkt wordt, moet ook ontspannen worden. Het belonen van uw personeel met een bedrijfsfeest of personeelsfeest wordt altijd gewaardeerd. Daarom moet alles aan zo’n avond kloppen. Wij organiseren bedrijfsfeesten om nooit te vergeten. Unieke locaties in combinatie met excellente catering en stijlvolle decoraties. Wij organiseren altijd volgens een totaalconcept, standaard inbegrepen in onze arrangementen.

De organisatie van uw bedrijfsfeest is cruciaal om er een geslaagde avond van te maken! Maar dat kost tijd. En tijd is… schaars! Het uitbesteden van de organisatie van uw bedrijfsfeest is daarom in vele gevallen een geschikte oplossing. Wij hebben het immers honderden keren gedaan. Bij Vast Goed Events organiseren wij bedrijfsfeest die op top in orde zijn! Van praktische en mooie locatie tot aan de ijsblokjes in de cocktails. En van de swingende DJ deuntjes tot aan een perfecte styling. Het zal uw gasten aan niets ontbreken! En dat voor €75 per persoon.

Bedrijfsfeesten in het kort

 • Bedrijfsfeesten van 100 tot 2000 personen
 • Unieke locaties in Midden Nederland
 • Exclusief en tot in de puntjes verzorgd
 • Zelf geen zorgen. Al uw werk uit handen.
 • Altijd in totaalconcept
 • Een bedrijfsfeest voor €75 per persoon
Vanaf €75 p.p. een uniek bedrijfsfeest laten organiseren

Wij organiseren uw bedrijfsfeest helemaal van A tot Z. Geef alleen uw wensen aan. Dat kan aan de hand van ons totaalconcept. Altijd bij de prijs inbegrepen (€75 p.p.) en bestaande uit onderstaande facetten.

Altijd inbegrepen

 • Locatie; kies de meest geschikte locatie
 • 1 vaste contactpersoon & gastvrij horeca personeel
 • Basis interieur afgestemd op uw gewenste stijl
 • Een DJ die een complete show verzorgd
 • All-in arrangementen drinken & hapjes. Onbeperkt genieten
 • Uitnodigingen op maat aan bezoekers van uw bedrijfsfeest

Belangrijke vragen bij het organiseren van een bedrijfsfeest

Een eerste belangrijke vraag: wat is de gelegenheid van het bedrijfsfeest? Incentive? Bedrijfsjubileum, teambuilding of een kennismaking? Aan de hand hiervan denken we graag met u mee om een concept te bedenken die helemaal past bij de gelegenheid. Daar hoort een locatie bij met goede faciliteiten, maar ook decoratieve stylings die passen.

En wat doet u met de dranken en de happen? En natuurlijk de muziek… Een DJ? Een live-band? U kiest, maar hoeft zich er niet druk om te maken. Wij bieden het standaard aan in ons totaalconcept! Een compleet bedrijfsfeest kan u al laten organiseren voor €80 per persoon.

Bedrijfsfeest in stijl organiseren. Feestlocatie in Zutphen
Bedrijfsfeest in monumentale stijl organiseren? Feestlocatie in Oosterbeek
Unieke industriële locatie voor uw bedrijfsfeest. De melkfabriek in Arnhem

Unieke locaties in Midden Nederland

Organiseert u een bedrijfsfeest via Vast Goed Events, dan begint dat uw keuze voor een passende locatie. Gelukkig hebben wij er genoeg in Midden Nederland. Niet alleen een goede bereikbaarheid per auto en OV is belangrijk, ook de faciliteiten in en rondom de locatie zijn uitermate van belang. Denk aan de akoestiek, parkeerruimtes of toiletten… Al onze locaties zijn standaard voorzien van dergelijke voorzieningen. Maar wij gaan verder dan dat.

Want ook de setting en de ambiance zijn belangrijk! Zoekt u het monumentaal, industrieel of kerkelijk? Dat kan allemaal, ze zijn standaard opgenomen in ons aanbod. Maar natuurlijk verzorgen wij ook schitterend gedecoreerde settings. Barren, een dansvloer, lichteffecten een DJ show. Bedrijfsfeesten bij ons zijn echt een belevenis. Wij doen graag die stap extra voor u.

MAAK UW BEDRIJFSFEEST

NEEM CONTACT OP

Offerte aanvragen

Bel 06 51 072 062 of mail ons op info@vastgoedevents.com voor meer informatie