Dineren met collega’s 

Eindejaarsdiner of de jaarlijkse BBQ voor of met uw collega’s organiseren? Doe het deze keer net even anders! Laat ons met u meedenken en het bedrijfsdiner dat u (met ons) organiseert zal een ongeëvenaarde ervaring worden voor iedereen.

Wij sparren allereerst graag met u om een goed voelende setting op een gewenste locatie te creëren. Dan is het tijd voor het diner. Probeert u nieuwe dinermogelijkheden uit en gaat u mee met de trends en ontwikkelingen van deze tijd? Verschillende foodtrucks met talloze gerechtjes of een walking diner met live cooking? Of houden u en uw collega’s het graag traag iets traditioneler of chiquer? Bijvoorbeeld een 4 gangen sitdown diner met goed passende wijnen, of een luxer buffet? Het kan allemaal.

Bedrijfsdiners in het kort 

 • Diners vanaf 100 personen
 • Unieke locaties in Midden Nederland
 • Exclusieve catering tot in de puntjes verzorgd
 • Zelf geen zorgen. Al uw werk uit handen.
 • Altijd in totaalconcept
 • Een diner vanaf €80 per persoon, all in.
Voor €80 p.p. een overheerlijk diner organiseren

Al uw werken en zorgen voor het personeelsdiner nemen wij compleet uit handen. Zo heeft u voor een vaste prijs alle onderstaande facetten geregeld.

Altijd inbegrepen

 • Locatie; kies uw favoriete locatie
 • Exclusieve diner & settings samenstellen
 • Diners inclusief alle dranken
 • 1 vaste contactpersoon & gastvrij horeca personeel
 • Basis interieur afgestemd op uw gewenste stijl

Samenwerkingen voor overheerlijke diners

Voor de samenstellingen van onze bedrijfsdiners wenden wij ons altijd tot onze vaste cateringpartners. Niet de eerste de beste, maar exclusief geselecteerde cateraars en chefkoks. Alleen hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze diners hooghouden. Onze chefs hebben zich keer op keer bewezen. Ook voor u zullen ze alles uit de kast halen om u en uw collega’s een heerlijk diner voor te schotelen.

Het zal uw gasten aan niets ontbreken. Een diner op locatie, inclusief dranken, catering, decoratie en personeel kunt u al organiseren voor €75 per persoon.

Bedrijfsfeest in stijl organiseren. Feestlocatie in Zutphen
Bedrijfsfeest in monumentale stijl organiseren? Feestlocatie in Oosterbeek
Unieke industriële locatie voor uw bedrijfsfeest. De melkfabriek in Arnhem

Unieke locaties in Midden NL

Organiseert u een diner via Vast Goed Events, dan begint dat uw keuze voor een passende locatie. Gelukkig hebben wij er genoeg in Midden Nederland. Niet alleen een goede bereikbaarheid per auto en OV is belangrijk, ook de faciliteiten in en rondom de locatie zijn uitermate van belang. Wellicht wilt u een nieuw type auto presenteren? Ook geen probleem! Wij hebben locaties die voor verschillende doeleinden ingezet kunnen worden. Maar dat is natuurlijk niet alles.

Want ook de setting en de ambiance zijn belangrijk! Zoekt u het monumentaal, industrieel of kerkelijk? En hoe moet het decor eruit zien? Wij laten het graag over aan onze stylisten. Het wordt een waar spektakelstuk. Wij doen graag die stap extra voor u.

MAAK UW BEDRIJFSDINER

NEEM CONTACT OP

Offerte aanvragen

Bel 06 51 072 062 of mail ons op info@vastgoedevents.com voor meer informatie