Congres organiseren

Het belangrijkste doel bij het organiseren van een congres is het overbrengen van de boodschap. Daar hebben diverse factoren een grote invloed op. En dan gaat het niet alleen over de toespraken of de keuze van sprekers, maar ook over het esthetische vlak. Tot in de kleinste details. Alles! De totale uitstraling van een congres moet perfect zijn. Helemaal afgestemd op de boodschap en het bedrijfsimago.

Daar zijn wij heel secuur mee, want alleen zo zet u uw boodschap extra kracht, inspiratie en motivatie bij. Het organiseren van een goed georganiseerd is een vak apart. Wij hebben het talloze keren gedaan en weten precies wat nodig is voor het organiseren van een geslaagd congres. Onze opdrachtgevers maken daarom altijd gebruik van ons gemakkelijke doch hoogstaande all-in totaalconcept.

Onze congressen in het kort

 • Congressen van 100 tot 2000 personen
 • 8+ locaties in Midden Nederland
 • Exclusief en tot in de puntjes verzorgd
 • Zelf geen zorgen. Al uw werk uit handen.
 • Altijd in totaalconcept
 • Een congres voor €100 per persoon
Vanaf €100 p.p. een compleet verzorgd congres organiseren

Voor de organisatie van uw congres hoeft u alleen uw wensen aan te geven. Dat kan aan de hand van ons totaalconcept. Altijd bij de prijs inbegrepen (€100 p.p.) en bestaande uit onderstaande facetten.

Congressen volgens totaalconcept

 • Locatie; kies de meest geschikte locatie
 • 1 vaste contactpersoon & gastvrij horeca personeel
 • Basis interieur afgestemd op uw gewenste stijl
 • Technische middelen afgestemd op de groepsgrootte
 • All-in arrangement eten & drinken. Onbeperkt genieten
 • Uitnodigingen op maat aan bezoekers van uw congres

Hoe organiseert Vast Goed Events uw congres?

Helemaal. Van begin tot eind. Helder en transparant. Met klasse. Terwijl u zelf de regie in handen heeft, nemen wij de totale organisatie van uw congres uit handen. Een locatie naar keuze, alle benodigde faciliteiten, smaakvolle catering en decoraties. Allemaal standaard inbegrepen in ons aanbod. U hoeft zich nergens om te bekommeren.

De eventmanagers van Vast Goed Events hebben jarenlange ervaring in het organiseren van congressen, conferenties en symposia. Samen met ons netwerk van locaties en partners zorgen wij voor een geslaagd en uniek congres.

Congreslocatie voor het organiseren van een congres in Arnhem
Congres organiseren in Zutphen? Vast Goed Events. De mooiste congreslocaties
Congres organiseren in Arnhem. Unieke congreslocatie de Melkfabriek

Unieke locaties in Midden Nederland

Organiseert u een congres via Vast Goed Events, dan begint dat met kiezen van een passende locatie. Want daar valt of staat uw congres mee. Niet alleen een goede bereikbaarheid per auto en OV is belangrijk, ook de faciliteiten in en rondom de locatie zijn uitermate van belang. Denk aan de hoeveelheid ruimtes en hun capaciteit, of aan de aanwezigheid van basisvoorzieningen zoals parkeerruimtes, toiletten en WiFi. Al onze locaties zijn standaard voorzien van dergelijke voorzieningen.

Daarnaast zijn de setting en de ambiance uitermate belangrijk. Zoekt u het monumentaal, industrieel of kerkelijk? Dat kan, ze zijn standaard opgenomen in ons aanbod. Onze eventlocaties bevinden zich in de regio’s Arnhem, Apeldoorn, Zutphen en Utrecht. Kant-en-klare eventlocaties, of lege fabriekshallen. Maar maakt geen zorgen; iedere congreslocatie krijgt een top uitstraling.

MAAK UW CONGRES

NEEM CONTACT OP

Offerte aanvragen

Bel 06 51 072 062 of mail ons op info@vastgoedevents.com voor meer informatie